Die Boshuisie

Die Boshuisie

Die Boshuisie is weggesteek in ‘n spesiale plekkie langs die Witrivier – net reg vir rus en vrede in die veld… met bietjie luuksheid. Die huisie slaap 5 mense, 1 kamer met dubbelbed,1 kamer met 1 enkelbed en 1 stapelbed (2 slaapplekke).

Die kombuis is ingerig vir 5 mense – daar is ‘n yskas met vrieshokkie, stoof + oond. Die lieflike braai area het ‘n uitsig or Witrivier, en vir reëndae is daar ‘n Weber. Kies tussen ‘n binnebadkamer (met songeyser) of buitebadkamer vir stort of bad onder die sterre (stook net die donkie met hout!)

Volwassenes R750pppn | Kinders 12j R450pppn

Minimum verblyf van 2 persone vir 2 nagte

Ingesluit in jou verblyf: vere duvets en kussings, linnegoed, vuurmaakhout en parkfooie. Dit is jou privaat bosverblyf, daar is nie ander gaste by Die Boshuisie tydens jou verblyf nie.

 

Fasiliteite

Eko-vriendelike elektrisiteit met minimum impak op die omgewing word verskaf:

  • Sonkrag sorg vir elektrisiteit en warm water (daar is geen 220volt krag nie).
  • Die eet- en braai areas se kerslig, flitse en parafien lampe skep ‘n gemoedelike atmosfeer.
  • Ligte werk op 12volt en die ys-en vrieskaste werk met gas / 24volt.
  • Daar is USB laaipunte in die kamers en kombuis.

Boshuisie het geen selfoon ontvangs nie en is wifi-vry.’n Tweerigting radiostelsel vir noodgevalle
word voorsien.

Goed om te weet: Die naaste winkel is in Piet Retief, omtrent 50 km / 1 uur se ry van die hoofhek af. Inkopies kan vooraf gedoen word op versoek. Stuur jou bestelling per epos en ons sit ‘n fooitjie by vir die moeite. Alles sal reg staan in jou yskas by aankoms.

Wat zijn we hier met een groot hart onthaald! Dit is verwend worden in zijn pure vorm. Een pareltje in Zuid-Afrika! “

Familie Beyer

Heerlik rustig in die pragtige natuur! Dit was vir ons ‘nperfekte wegbreek – dankie! Ons twee kinders is baie bly hulle kon hul verjaarsdag hier vier- ons dank die Here vir Sy goedheid!

Familie Swanepoel

Onze eerste Afrika-reis...en dandelijk een schot in de roos! Naast het prachtige landschap en het fijne klimaat , blijft ons vooral de spontane gastvrijheid en de liefdevolle openheid van twee generaties fijne mensen bij. Ina, JC, Hansie en Tania: dank en vooral tot weerziens hier bij jullie!

JP en Rita Dewaele

Hallo, En ik vond het hier superleuk! Zeker het vlot en het kijken naar het vuur. En natuurlijk het eten van Ina. Ik heb hier leuk gespeeld en lekker Afrikaans gegeten. Als ik later groot ben kom ik zeker nog eens terug!!!!!!

Filip De Caluwe 10yrs

Het was een wondermooie kennismaking met Zuid-Afrika en een absoluut voorrecht enkele dagen opgenomen te worden in deze fantastische familie met heel lieve en attente mensen! Al ser op deze wereld ergens een stukje paradijs bestaat, is het wel hier bij JC, Ina, Marita, Hansie en Tania! Proficat!

Familie Wyckmans

Beste Tania, Ina en Jc, Het was fantastisch hier een paar dagen te verblijven. De ideale plaats om terug tot rust te komen na een vermoeiende reis. Nooit gedacht dat we hier zoveel dieren zouden tegenkomen. Wolfje zal nooit meer zijn giraffen vergeten, en wij de harmonie met de natuur die je hier nog aantreft. Wij hopen hier nog eens terug te kunnen komen. Heel erg bedankt voor de super ontvangst hier. Het was heerlijk hier tot rust te komen midden in de pure natuur!

Pieterjan, Wolf en Hannele Demarez

Beste Ina, Hansie, JC en Tania, Wij zijn hier enorm goed ontvangen. Gastvrijheid uitstekend. Verwend tot en met. Alle typische gerechten van Zuid-Afrika geproefd en allen uitstekend bevonden. Feitelijk genoten van een prive-keuken. Het kampvuur s’avonds boeiend en warm, genoten van ieder moment. De kamer en bedden uitstekend. Begeleiding prima.Nogmaals bedamkt voor de goede ontvangst.

Marina en Luc Vandendael

Het bezoek aan Mimi Moya was een beetje zoals thuis komen. Hoe omschrijf je anders het bijzonder warme en hartelijke ontvangst door Ina en JC. De turbulente en stormachtige aankomst werd zo al gauw een nacht onder dak bij de gastheer en -vrouw zelf, heerlijke rooibosthee en veel verhalen. Om de dag nadien dan toch te belanden in Boekenhout Private Lodge.. Genieten is het enige woord dat in de buurt komt om het gevoel bij ons verblijf aan deze natuurlijke zwemkom te beschrijven. Daar bovenop nog de prachtige omgeving, de braai met pap en nog meer verhalen, de kennis van de gastvrouw over fauna en flora maakte van ons verblijf een topmoment op onze reis. We kunnen het enkel van harte aanraden.

Marie-Rose Mertens, reisgids Joker Belgie

Een ontdekking: een andere wereld!... Struiken, droog gras op eenzame hellingen.. 'wilde beest', duikertjes en.. kijken verrast op (en rennen door)... Een giraf staat voor het raampje bij ochtendgloren... Ver weg is de Europese stress... Zalige watermassage in de Witrivier en eindeloos 'paardwandel of gallopeer' naar hartelust!.. Een Back-to-nature verblijf, waar je grondig geniet, EN met écht vriendelijk Zuid-Afrikaner onthaal dat het je naar je zin maakt!

Lieve De Marez